Odoo CMS - a big picture
Odoo CMS - a big picture

Ung på Marielund - läger

Vår lägergård vid Mälarens strand

Att åka på läger är oftast väldigt roligt. Man lär också känna varandra mer och kan tala om allt möjligt.

Marielunds lägergård i sin år 2008 renoverade respektive tillbyggda utformning har blivit mycket omtyckt. Huset har blivit mer funktionellt, trivsamt och handikappanpassat. Vi har fått fler sängplatser. Gårdens stora sal, med fönster mot vattnet och högt i tak, ligger i den nya delen. Ett par grupprum finns tillhands. Om man vill bada bastu går det också.

En rymlig träveranda med bord och bänkar finns direkt utanför. Marielund ligger naturskönt vid Mälaren och till utemiljön hör både en trädgårdsdel och ett naturområde. Vid stranden finns en brygga och nio kanoter. På gräsmattan finns ett volleybollnät och två mindre fotbollsmål och på uteterassen ett bordtennisbord.

För större läger kan man boka till fler hus.
Odoo CMS - a big picture
Odoo CMS - a big picture

Måltiderna

Om man är med och organiserar ett läger behöver man också planera för måltiderna. Det finns möjlighet att boka mat genom Marielund. Vi har ”lägerpaket”. Om man inte är så många kan man också ha självhushåll. Berätta om era behov och önskemål när ni bokar. (Vissa tider erbjuds enbart helpension med mat genom Marielund då köket är organiserat så.)

Omgivningarna

Stiftsgården Marielund är lantligt belägen på Ekerö i Mälaren, strax utanför Stockholm. Här finns naturen med sjö, skog och ängar. Det kan göra gott att röra på sig. Om man vill göra en utflykt finns också många möjligheter. Se Utemiljö.